Rabu, 23 Maret 2011

SULUK PERTOBATAN

Kawruhana dununge wong urip puniki,

Lamun mbenjang yen wus palastra,

Wong mati nyangdhi parane,

Umpamakno peksi mabur,

Kesah saking kurungan neki,

Umpamakno wong lungo sonjo,

Njang sinanjang,

Wong lunga wajibe mulih,

Mulih nengngisor sembojo.

0 comments: