Rabu, 23 Maret 2011

SULUK PANGKUR KERINDUAN

Kangen pasuryan paduka,

Kanjeng Nabi kang angon,

Langit lan bumi,

Kuthaning berkah lan ngilmu,

Indah tan kinaya ngopa,

Kekasihing Gusti ingkang Maha Luhur,

Oh…….. Nabi nyuwun margi,

Tresno lahir trusing batin.

0 comments: